Home > Standpunten > Een pinautomaat op het Westeinde

Word lid

3-03-2018

VVD_Kaartjes_Pinautomaat_online-1.jpg

Punt 8 uit ons verkiezingsprogramma. Het hele programma vindt u hier

(Opnieuw) een pinautomaat in het Westeinde

Inwoners uit het westen van Maassluis kunnen al jaren niet meer terecht bij een pin-automaat in de buurt. Wat voor mensen bij Koningshoek, in het centrum of bij Palet een een vanzelfsprekende zaak is, is dat voor bewoners van Burgemeesterswijk en Steendijkpolder niet. De pinautomaat-service is al jaren niet meer aanwezig.

Een impuls voor winkelcentrum en service voor ouderen
Veel mensen betalen met pin, maar toch zijn er nog veel inwoners (bijvoorbeeld ouderen), die graag contant geld halen. Ook voor het winkelcentrum is het een ongewenste situatie: een automaat kan een extra reden zijn om naar het Westeinde te komen. VVD Maassluis vindt dat het - net als in andere delen van de stad - een gewone zaak moet zijn dat je kunt pinnen bij een automaat in de buurt.

Extra inzet vanuit de gemeente
Het plaatsen en onderhouden is in eerste instantie een zaak van banken en ondernemers zelf. Toch vindt VVD Maassluis dat de gemeente extra zijn best kan doen om te kijken naar een oplossing. VVD is ervan overtuigd dat het plezier en gemak dat de bewoners en ondernemers ervan hebben die extra moeite meer dan waard is!

Punt 8 uit ons verkiezingsprogramma. Het hele programma vindt u hier

Op de hoogte blijven van VVD Maassluis? Volg ons dan op facebook - daar plaatsen we tot 21 maart regelmatig standpunten uit het verkieszingsprogramma.