Home > Raadzaal > Columns > Een echte lokale partij

Word lid

8-12-2013

Een echte lokale partij

Het lijkt nog ver weg, maar het komt snel dichterbij. Op 19 maart 2014 zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. De voorbereidingen binnen de VVD Maassluis zijn al in volle gang.

Het verkiezingsprogramma is vastgesteld en de kandidatenlijst is bekend. Met een sterk liberaal verkiezingsprogramma en een goede kandidatenlijst moet de VVD Maassluis is staat zijn om bij die verkiezingen extra raadszetels binnen te slepen. De VVD Maassluis is een lokale partij die zich uitsluitend inzet voor onze stad en onze inwoners.

Wij maken ons sterk voor een veiliger Maassluis. Voor meer zichtbaar ‘blauw op straat’, voor buurtpreventie, voor een daadkrachtige aanpak van overlastgevende jongeren. Ook maken we ons druk over de leefbaarheid in de stad, bv. in de Burgemeesterwijk waar oude hoogbouw samenkomt met moderne nieuwbouw en in Sluispolder West en Oost.

Wij staan voor goede sport- en culturele voorzieningen, voor (blijvend) gratis parkeren, voor verbetering van de Laan 40-45, bruggen en kademuren. En wij blijven strijden voor lagere gemeentelijke lasten voor onze burgers. 
Wij zien u graag op 19 maart volgend jaar tijdens de verkiezingen.

De VVD Maassluis is een echte lokale partij met de slagkracht van een landelijke partij. Wij rekenen op uw steun. In het belang van ons Maassluis!    Hans van Gastel

Fractievoorzitter VVD Maassluis
december 2013