Home > Mensen > Bestuur

Word lid

Bestuur

De voorzitter van VVD Maassluis sinds juni 2013. In het dagelijks leven actief als financieel planner en in zijn vrije tijd is koken, eten en genieten zijn lust en zijn leven. Favoriete plek in Maassluis is het stadshart waar hij geboren en getogen is, en waar hij nog steeds woont, samen met zijn vrouw vier kinderen.

Lid sinds December 2012, in mei 2015 geïnstalleerd als algemeen bestuurslid en in oktober als secretaris. Erik is getrouwd en vader van twee zoons. Na een carrière als helikoptervlieger bij de Koninklijke Luchtmacht is deze veteraan begonnen als piloot bij Cityjet/VLM. Nu ligt zijn focus op het organiseren van veiligheid in de gezondheidszorg volgens het luchtvaartmodel.
Hij was in 2014 kandidaat voor zowel de gemeenteraad Maassluis als voor het Europese parlement.

In 2013 toegetreden in het bestuur, daarvoor al actief op het gebied van communicatie voor de partij. Geboren in Groningen maar woont inmiddels al sinds 1994 in Maassluis. Het mooiste van Maassluis: de oude stad en de looproutes in, langs en rondom de stad. Zou graag zien dat meer mensen actief deelnemen aan de (plaatselijke) politiek: dát is immers de basis van democratie.

Lid sinds 2009 en na een periode als actief lid sinds oktober 2014 bestuurslid. Geboren en getogen in Maassluis, getrouwd en vader van twee zoontjes. Voormalig eigenaar van een drukkerij (op Coldenhove). Vroeger veel gevolleybald en gesquasht, maar deze sporten zijn inmiddels ingeruild voor het racefietsen. Kan genieten van de mooie natuur in Nederland en het buitenland, alsook van lekker eten en drinken.

Algemeen bestuurslid sinds April 2019. Geboren en getogen in Hellevoetsluis en is getrouwd. Woont sinds de zomer van 2017 in Maassluis en is werkzaam in het transport als sales manager. Hij vindt dat werken moet lonen en de veiligheid gewaarborgd moet blijven in Maassluis. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en bezoekt hij graag de mooie wandelgebieden in de buurt.