Home > Maassluis > Verkiezingen Gemeenteraad 2018 > Gemeenteraadsverkiezingen Maassluis VVD 2018 Sandra Vreugdenhil

Word lid

7-01-2018

2-Kandidaten-Sandra-geheel_220x220px.jpg


Sandra Vreugdenhil

Sandra Vreugdenhil is geboren en getogen Maassluise en de trotse moeder van een zoon, Thomas. Zij ziet zichzelf als liberaal in hart en nieren: ”Om dan voor de stad waar ik zo ongelooflijk veel van houd en namens de VVD, de politieke vereniging waar ik zo gepassioneerd over ben, volksvertegenwoordiger te mogen zijn, dat is bijna een te grote eer.” De afgelopen 4 jaar heeft zij reeds namens de VVD als raadslid in Maassluis de inwoners vertegenwoordigd. Volgens Sandra is de eerste periode als raadslid, een periode waarin zij ontzettend veel heeft geleerd. “Het bedrijven van politiek is erg leuk en geeft enorm veel voldoening.”

Echte sociale rechtvaardigheid

Sociale rechtvaardigheid is één van de vijf liberale pijlers. De overheid moet onze inwoners ondersteunen en helpen wanneer dat nodig is, en moet er tegelijkertijd voor zorgen dat zij snel weer op eigen benen komen te staan. Zo kunnen zij op hun beurt weer hun steentje bijdragen aan de maatschappij. ”Dat is wat mij betreft pas échte sociale rechtvaardigheid.”

”Als inwoner en moeder van een schoolgaand kind wil ik graag in een stad wonen waar het prettig en fijn is, waar de scholen goed zijn. Waar je kan recreëren en waar je vooral heel veilig voelt. Daar ga ik voor! Graag wil ik de volgende raadsperiode weer aan de slag voor u als raadslid!”