Home > Maassluis > Verkiezingen Gemeenteraad 2018 > Gemeenteraadsverkiezingen Maassluis VVD 2018 Johan Verhoeven

7-01-2018

5-Kandidaten-Johan-geheel_220x220px.jpg

Johan Verhoeven

Is geboren in Oud-Beijerland waar hij ook zijn vrouw ontmoette. Zo’n 35 jaar geleden verhuisde hij naar háár stad en werd zo langzaam maar zeker een (Maas)Sluizer. Samen hebben ze 4 kinderen, waarvan er nog twee thuis wonen. Na een technische opleiding en een post-HBO opleiding tot Kwaliteitskundige, werd de wereld van kwaliteit-, arbo- en milieumanagement zijn speelveld. Johan heeft een sterke mening en kan slecht tegen onrecht. ”Ik vind inhoud belangrijker dan vorm, nietszeggende woorden vind ik een verspilling. Je gedragen zoals het hoort, van een ander zijn spullen afblijven (en al helemaal van een ander afblijven) moet normaal zijn.”

Ondernemen in een economisch gezonde stad

Zonder een goed ondernemersklimaat krijg je geen economisch gezonde stad. Alle ondernemingen in Maassluis zouden door één instantie vertegenwoordigd moeten worden. Deze instantie zou een overkoepelende rol kunnen spelen over alle ondernemersclubs en verenigingen, op een manier waarbij deze hun eigen identiteit niet kwijtraken, maar er wel een sterke samenhang tussen ondernemers ontstaat.

Duurzaam

Haalbare en betaalbare (winstgevende) duurzaamheidsoplossingen zouden eigenlijk geen geld moeten kosten, maar opleveren. ”Ik denk dat dat vaker mogelijk is dan vaak gedacht wordt. Niet te veel over praten, maar vooral doen en zien wat je kunt bereiken. Niet omdat het hip of politiek verantwoord is, maar gewoon omdat het goed is voor onze aarde en voor onze portemonnee.”