Home > Maassluis > Verkiezingen Gemeenteraad 2018 > Gemeenteraadsverkiezingen Maassluis VVD 2018 Cor Booster

Word lid

7-01-2018

7-Kandidaten-Cor-geheel_2-220x220px.jpg

Cor Booster

Cor Booster is geboren op 31 augustus 1955 en opgegroeid als 'echte Sluizer' om deze term maar even te lenen van onze ’nieuwe’ burgemeester. Cor is ondernemer in Maassluis en als zodanig kwam hij in het verleden ook op voor de belangen van de winkeliers in winkelcentrum Koningshoek.

Politiek en ondernemen

Sinds een aantal jaren is Cor behept met politieke ambities naast het drukke zakelijke leven als zelfstandig ondernemer. Dat valt beslist niet altijd mee, maar waar een wil is is een weg volgens Cor.

Cor: ”Als je aan de zijlijn blijft staan kun je alleen maar roepen en het spel proberen te beïnvloeden. Door je als speler te melden krijg je misschien de kans om aan het spel te mogen meedoen. Afhankelijk van de coach en/of je medespelers.” Na vier jaar op de reservebank (als steunraadslid in de fractie) te hebben gezeten is de mogelijkheid opnieuw aanwezig om als speler in de ploeg mee te gaan draaien.

“Ik zou graag wat meer versoepeling van de regelgeving verwezenlijkt zien, en tegelijkertijd een strakkere handhaving en een goed jeugdbeleid.” Verder wil Cor er voor zorgen dat wij allemaal datgene kunnen krijgen wat wij nodig hebben, naar behoefte en noodzaak. Oftewel: leven naar de standaard die voor ons weggelegd is. ”Dus vol goede moed óp naar maart 2018, óp naar de verkiezingen.”