Home > Maassluis > Oporto Beachvolleybal-2014

Weer mooi weer Oporto Beachvolleybal

Sommige dingen moeten gewoon zijn zoals ze altijd zijn: na een (zeer) natte start van de zaterdag met rake onweersklappen ging het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi bij Oporto als vanouds weer van start in een stralend zonnetje, waarbij de enige rake klappen nog de smashes aan de haven waren. Verdeeld over 4 poules deden 17 teams mee, waarvan één gevorderden poule en de rest, nou ja, vooral voor de gezelligheid speelde - al werd er wel volop voor de overwinning gegaan.

Natuurlijk was VVD Maassluis aanwezig. De wedstrijd tegen de PvdA werd een wedstrijd tegen een gelegenheidsteam, die PvdA won. Dat dan weer wel. Uiteindelijk eindigde het liberale team van de VVD net buiten de prijzen, op de vierde plek.

Dat de weergoden het oporto toernooi gunstig gezind zijn bleek aan het einde van de dag: Na een geslaagde middag volleybal ging het in de loop van de avond weer regenen…Oporto en sponsors: wederom bedankt voor het organiseren van een leuk event!

Klik op de foto’s om te vergroten