Home > Actueel > Wethouder, fractievoorzitter en raadsleden voor VVD Maassluis

19-05-2018

Wethouder, fractievoorzitter en raadsleden voor VVD Maassluis

Met de presentatie van het coalitieakkoord zijn ook de nieuwe kandidaat wethouders bekend geworden.
Voor VVD Maassluis is lijsttrekker Gerard van der Wees kandidaat-wethouder, met in zijn portefeuille financiën, duurzaamheid en economie, sport en recreatie. Hij volgt daarmee wethouder Sjef Evers op die voor VVD Maassluis afgelopen jaren het wethouderschap vervulde.

De fractie heeft Dick Snoeck tot fractieleider gekozen. De fractie zal worden aangevuld met nieuw raadslid Johan Verhoeven.

De fractie van VVD Maassluis bestaat dan uit
- Dick Snoek (fractieleider)
- Sandra Vreugdenhil
- Monique van Spijk
- Johan Verhoeven

Wie de steunraadsleden raadsleden worden komende periode is nog niet bekend. Vertrekkend raadslid Erna te Spenke en steunraadslid Cor Booster hebben aangegeven de komende periode geen steunraad-lidmaatschap te ambiëren.