Home > Actueel > Volleyballen bij Oporto

9-09-2018

Volleyballen bij Oporto

De vakantie is weer voorbij en eind augustus is het inmiddels traditie geworden dat we dan aantreden op het beachvolleybaltoernooi dat Oporto organiseert. Dit jaar met maar liefst 24 teams. Veel mensen kwamen even kijken, ook uit VVD-kring hebben we veel mensen langs zien komen. Leuk én gezellig!

De prestaties worden gelukkig ook elk jaar beter: dit jaar kwamen we zelfs terecht in de winaarspoules! Daar konden we nog redelijk wat punten scoren en één wedstrijd wisten we zelfs te winnen. Helaas was het niet genoeg om aan de finalerondes deel te kunnen nemen, maar toch: ieder jaar komen we een stapje verder.

Complimenten aan de organisatie die nu al 16 jaar dit eendaagse festijn organiseert. Nieuw dit jaar was de foodtruck die de traditionele barbecue verving. En ondanks het uitlopen van het evenement (door een erg ongelukkige val van een speler uit een ander team) was einde dag al het zand dat ’s ochtends gestort was ’s avonds weer helemaal weg.

Op de dag zelf hebben we naar de andere politieke partijen de wens uitgesproken dat ze er volgend jaar ook bij zijn. PvdA was er jaren geleden ook al bij en dat was altijd aanleiding tot gezonde rivaliteit.

Hoe dan ook: wij zien al uit naar volgend jaar - bedankt Oporto en alle vrijwilligers voor de organisatie!

Foto: beachvolleybalteam VVD Maassluis 2018
Niet op de foto: André Swertz