Home > Actueel > Statenfractie VVD op bezoek in Maassluis

Word lid

9-02-2019

Bezoek en rondleiding VVD statenfractie aan
Maassluis en omgeving

Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari was de Statenfractie van VVD Zuid-Holland op bezoek in onze regio. Op vrijdag stonden werkbezoeken in de Botlek en Europoort op het programma en op zaterdag kreeg de fractie een rondleiding in Maassluis. Maassluis staat als recreatieve bestemming duidelijk ook op de kaart bij het provinciebestuur: als uitvalsbasis voor de bezoeken in de regio was gekozen voor Hotel Maassluis aan de Waterweg en op zaterdag stond een bezoek aan ons historische centrum en haven op het progranmma.

Vrijdagprogramma: de Botlek en Europoort
Op vrijdagmiddag werd de  Verkeerscentrale van Port of Rotterdam aan de Oude Maasweg bezocht. Na een uitleg over geschiedenis en een rondleiding in de centrale werd koers gezet naar het recyclingbedrijf A&M Recycling. Daar werd de fractie bijgepraat over de uitdagingen en mogelijkheden van de nieuwe ontwikkelingen in recycling. Bij de fractie sloten namens bestuur van VVD Maassluis Wouter de Nie en Victor Kappelhof aan.

Zaterdagochtend: Ervaar Maassluis
Op de zaterdagochtend stond het bezoek aan Maassluis op het programma. Onder leiding van  Ervaar Maassluis ging de groep naar o.a. het Sleepvaartmuseum, De Furie, De Monstersche Sluis en de Groote Kerk. Sandra Vreugdenhil sloot namens de fractie aan bij de groep.