Home > Actueel > Presentatie coalitieakkoord

15-05-2018

Presentatie coalitieakkoord

Afgelopen weken hebben de fracties van CDA, VVD, PvdA en D66 gezamenlijk een coalitieakkoord bereikt. Het akkoord geeft op hoofdlijnen aan waar de partijen zich samen met zo veel mogelijk partners in de raad en de samenleving voor gaan inzetten. het akkoord heeft als titel:

’Samen Maassluis: investeren in een duurzame toekomst’

De presentatie vindt plaats op vrijdag 18 mei om 16.00 uur op het gemeentelijke opslagterrein aan de Rhijnvis Feithstraat in de in de wijk Sluispolder West (tegenover IKC de Kindertuin in aanbouw).

Deze plek is niet zomaar gekozen. Sluispolder West is een mooie en fijne wijk waarin wordt geïnvesteerd in een duurzame toekomst voor iedereen. Van een nieuwe school met sportzaal tot duurzame en betaalbare woningen voor jong en ouder. Een wijk die een voorbeeld is hoe we de komende jaren willen blijven investeren in Maassluis. Investeren in onderwijs bijvoorbeeld, in sport en cultuur, in woningen voor iedereen.

Investeren in zorg en duurzaamheid, investeren in de volle breedte voor een prettige stad om in te wonen, te werken en te recreëren. Samen mét elkaar!

Naast een nieuwe coalitie en een nieuw akkoord, wordt vrijdag ook het nieuwe team van wethouders gepresenteerd:
- Corine Bronsveld-Snoep

- Gerard van der Wees